Najava obuke “Kreativne metode i tehnike socijalnog rada u osnaživanju dece i mladih”

Zadovoljstvo nam je što možemo da najavimo treću po redu obuku “Kretivne metode i tehnike socijalnog rada u osnaživanju dece i mladih” za petak, 10. jun 2019. od 9h do 16h u Beogradu. Edukacija je prijavljena Komori socijalne zaštite Republike Srbije kao edukacija bez provere znanja. Donosi ukupno 5 bodova o učesniku/ci. Obuka je jednodnevna, sa ukupno 7 sati interaktivnograda.

Namenjena svim profesionalcima i studentima socijalnog rada i drugih pomažućih profesija, koji žele da unaprede veštine kreativnog rada sa decom i mladima. Kotizacija po učesniku je 2500din. Za nezaposlene i studente cena je 1500din.

Program obuke obuhvata: * Kreativne metode i tehnike i njihov značaj u radu sa decom i mladima, * specifičnosti rada i komunikacije sa decom i mladima, * kreativne tehnike u radu sa emocijama, * kreativne tehnike u izgradnji pozitivnog identiteta, *kreativan pristup u prikupljanju podataka ko čini mrežu podrške deteta, * korišćenje kreativnih tehnika u proceni najboljeg interesa deteta, * kreativne tehnike za rad na temama: diskriminacija, opresija i moć.

Voditeljke: Ivana Seratlić, socijalna radnica i psihodramska savetnica, i Gordana Marčetić Radunović, socijalna radnica i psihodramska psihoterapeutkinja.

Dodatne informacije i prijava: 0638964624, 066/910 920 6, office@sociativa.org.rs

Sociativa