Novi termini obuke “Osnovne smernice za rad sa osobama sa iskustvom traume”

Zadovoljstvo nam je da obavestimo sve zainteresovane da će se 09. novembra i 07. decembra 2020. od 9h do 15h u Beogradu realizovati obuka “Osnovne smernice za rad sa osobama sa iskustvom traume”.

Obuka je namenjena za profesionalce pomagače (socijalni radnici, defektolozi, specijalni pedagozi, pedagozi, psiholozi, doktori, medicinske sestre, itd.) u socijalnoj zaštiti i drugim sistemima i organizacijama, koji se svakodnevno susreću sa osobama svih uzrasta, a koji nose u sebi traumatično iskustvo.

Ideja obuke je da se pomagačima ponudi jednodnevna obuka koja će im pružiti osnovna znanja i veštine o tome kako da prepoznaju osobu u traumi, o fazama traume i isceljenja, o važnosti snaga osobe u traumi, da dobiju praktična uputstva na koji način uspostaviti prvi kontakt, kako pristupiti osobi i voditi računa o prevenciji retraumatizacije. Cena obuke po učesniku je 2500din. Obezbedili smo za oba termina po dva (2) mesta sa popustom od 1500din za nezaposlene.

Važna napomena: Kotizaciju plaćaju svi prijavljeni u visini od 1000din, koju je potrebno uplatiti na žiro-račun organizacije najkasnije tri dana pre obuke, kako bi rezervisali mesto. Ukoliko ne otkažete Vaše prisustvo na obuci 24h ranije, organizacija nije dužna da vrati iznos kotizacije prijavljenima.

Voditeljke: Ivana Seratlić, socijalna radnica i psihodramska savetnica, i Gordana Marčetić Radunović, socijalna radnica i psihodramska psihoterapeutkinja.

Dodatne informacije o obuci, prijavi i načinu plaćanja kotizacije: 063/8964624, 066/9109206, office@sociativa.org.rs

Sociativa