Onlajn edukacija bez provere znanja “Osnovne smernice za rad sa osobama sa iskustvom traume”

Zadovoljstvo nam je da obavestimo sve zainteresovane da ćemo u ponedeljak, 21. decembra 2020. od 10h do 14h realizovati onlajn edukaciju bez provere znanja “Osnovne smernice za rad sa osobama sa iskustvom traume”. Obuka je prijavljena i odobrena od strane Komore socijalne zaštite i donosi 5 pasivnih bodova za obnovu licence preko Komore socijalne zaštite. obuka će se realizovati onlajn (usled epidemiološke situacije) putem Zoom aplikacije, a sve informacije o pristupu dobićete preko e-mejla.

Ideja edukacije je da se pomagačima ponudi jednodnevna obuka koja će im pružiti osnovna znanja i veštine o tome kako da prepoznaju osobu u traumi, o fazama traume i isceljenja, o važnosti snaga osobe u traumi, da dobiju praktična uputstva na koji način uspostaviti prvi kontakt, kako pristupiti osobi i voditi računa o prevenciji retraumatizacije.

Cena obuke po učesniku je 2500din. Obezbedili smo 2 mesta za nezaposlene po sniženoj ceni od 1500din.

Voditeljke: Ivana Seratlić, socijalna radnica i psihodramska savetnica, i Gordana Marčetić-Radunović, socijalna radnica i psihodramska psihoterapeutkinja

Dodatne informacije i prijava: 063/8964624, 066/9109206, office@sociativa.org.rs

Napomena: Svi prijavljeni plaćaju kotizaciju, koju je potrebno uplatiti na žiro-račun organizacije najkasnije tri dana pre obuke, kako bi rezervisali mesto. Ukoliko ne otkažete Vaše prisustvo na obuci 24h ranije, organizacija nije dužna da vrati iznos kotizacije prijavljenom/oj.

Sociativa