Moj dnevnik mentalnog zdravlja

Dragi/draga,

Hvala ti što si zainteresovan/a da podeliš sa nama odgovore na pitanja o mentalnom zdravlju i na pitanje “Kako si, ali stvarno?” u formi dnevnika. 

Pripremile smo 4 kratka pitanja, za koja mislimo da su važna kada je u pitanju mentalno zdravlje. Ispred tebe se nalazi “Moj dnevnik mentalnog zdravlja” i pozivamo te da popuniš i podeliš sa nama tvoja osećanja i razmišljanja… Hvala ti na tome!

A mi ćemo 31.oktobra 2023. godine da organizujemo jedan susret na kome ćemo čitati odgovore iz “Moj dnevnik mentalnog zdravlja”, svih koji su ga popunili uživo i online (besplatne radionice smo organizovali uživo u oktobru povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja https://www.sociativa.org.rs/obelezavanje-svetskog-dana-mentalnog-zdravlja/ )

“Moj dnevnik mentalnog zdravlja” gugl forma će biti aktivna do 30. oktobra 2023. 

“ČITANJE DNEVNIKA MENTALNOG ZDRAVLJA” – 31.10.2023.

Susret je osmišljen da sumira i zaokruži prethodne dnevnike, zaključke iz dnevnika i prikaže resurse i sisteme podrške koji su važni i da se produskutuju i reflektuju sa učesnicima susreta. Namenjen je svim zainteresovanim građanima i građankama. Detalje događaja ćemo objaviti naknadno. Verovatno će biti susret organizovan online da bi više ljudi moglo da prisustvuje čitanju 😉

Link ka Dnevniku: https://forms.gle/aQGCYN7Tv4cDDvSDA

Napomena: Popunjavanjem dnevnika sam saglasan/na da se se isečci mog dnevnika koriste u svrhe organizacije susreta zajedničkog čitanja dnevnika.

Hvala ti na učešću i doprinosu! 

Tim “Sociative”

Sociativa