Nova online psihoterapijska grupa – dnevni termin rada

Kome je namenjena?

U našem Centru za podršku otvaramo novu online grupu. Online psihoterapijska grupa je posebno namenjena svim odraslima koji su zainteresovani za lični rad u grupi i kojima:

  • odgovara dnevni termin (između 9h i 15h) i radni dan,
  • odgovara udobnost rada od kuće,
  • žive u inostranstvu ili
  • su na edukaciji iz nekog od terapijskih modaliteta.

Grupa uključuje oko 8 članica i članova, a okupljala bi se jednom nedeljno u trajanju od 2,5 sata. Što se tiče termina, u opciji su radni dan i dnevni termini (termini između 9h i 15h). Cena jednog susreta je 2000din.

Priprema pred početak grupe

Pre početka rada grupe sa svim prijavljenima će se realizovati individualni razgovori, u cilju pripreme za rad u grupi, i oni su besplatni. Ovi razgovori upoznavanje, predstavljanje metoda i principa rada u grupi, kao i intervju članova/nica o ključnim tačkama razvoja i ciljevima/motivaciji za rad u grupi. Intervju je i mesta za pitanja i nedoumice oko grupnog rada i sl.

Ko vodi grupu?

Grupu vodi Gordana Marčetić-Radunović, psihodramska psihoteraputkinja. Od 2015. poseduje sertifikat Evropske asocijacije za psihoterapiju (EAP) i sertifikat Saveza društava psihoterapeuta Srbije kao psihodramska psihoterapeutkinja. Trenutno je pod supervizijom za shema terapeuta pri Schema Therapy Center Beograd. Gordana veruje u snagu podrške zdravih delova ličnosti kod klijenata, u psihoterapijski odnos, preispitivanje terapijskog procesa i superviziju, kontinuiranu edukaciju, rad u grupi i rad na sebi.

Potvrde o učešću u grupi

Udruženje “Sociativa”, u okviru koje se realizuje grupa, može da izdaje potvrde o satima ličnog rada članovima/cama psihoterapijske grupe, ukoliko su polaznici/e edukanti nekog od psihoterapijskih modaliteta.

Koji psihoterapijski modaliteti se koriste u grupi?

U radu online grupe, od psihoterapijskih modaliteta primenjivaće se psihodrama i elementi shema terapije , a grupna psihoterapija pruža priliku da:

  • Dobijete i pružite podršku drugima,
  • Eksperimentišete sa novim interpersonalnim ponašanjima,
  • Iskreno i direktno govorite o osećanjima,
  • Steknete uvid u svoje misli, osećanja i ponašanja drugih ljudi,
  • Poboljšate svoje samopouzdanje, sliku o sebi i samopoštovanje,
  • Ostvarite ličnu promenu unutar grupe, uz očekivanje da ćete naučeno preneti na spoljašnji život.

Više o grupnoj psihoterapiji možete pričitati na ovom linku.

Dodatne informacije i prijave

Ukoliko želite da se prijavite ili postavite dodatna pitanja o radu grupe, početku i načinu rada, slobodno pozovite na broj telefona: 0638964624 ili pišite na: gordana.marcetic@sociativa.org.rs

Prijave su otvorene do formiranja grupe.

Dobro došli/e!

Sociativa