Novi termin onlajn edukacije bez provere znanja “Osnovne smernice za rad sa osobama sa iskustvom traume”

Zadovoljstvo nam je da obavestimo sve zainteresovane da ćemo u petak, 6. maja 2022. od 10h do 14h realizovati onlajn edukaciju bez provere znanja “Osnovne smernice za rad sa osobama sa iskustvom traume”. Ideja edukacije je da se pomagačima ponudi jednodnevna obuka koja će im pružiti osnovna znanja i veštine o tome kako da prepoznaju osobu u traumi, o fazama traume i isceljenja, o važnosti uvida u snaga osobe u traumi, da dobiju praktična uputstva na koji način uspostaviti prvi kontakt, kako pristupiti osobi i voditi računa o prevenciji retraumatizacije.

Edukacija se odvija onlajn, a učešće kroz: predavanja, rad u grupama na zadacima, diskusije i razmene iskustava – učešće je interaktivno, manje predavački. Edukacija je kategorisana kod Komore socijalne zaštite RS i donosi 5 pasivnih bodova učesnicima. Za učešće na edukaciji biće Vam izdata odgovarajuća potvrda.

Cena obuke po učesniku je 2500din. Obezbedili smo 2 mesta za nezaposlene po sniženoj ceni od 1500din.

Voditeljke: Ivana Seratlić, socijalna radnica i psihodramska savetnica, i Gordana Marčetić-Radunović, socijalna radnica i psihodramska psihoterapeutkinja

Ukoliko želite da se prijavite na ovu edukaciju, potreno je da popunite onlajn prijavu i uplatite kotizaciju. Sve informacije o uplati se nalaze u Prijavnom formularu, kome ćete pristupiti preko linka za prijavu.

Link za prijavu: https://forms.gle/Pze8nipZtAAhy2Z3A

Rok za prijavu: 4. maj 2022.

Stojimo Vam na raspolaganju za dodatne informacije.


Tim Sociative
www.sociativa.org.rs
office@sociativa.org.rs

Sociativa