Interaktivna onlajn radionica “Socijalni rad je moja snaga”

Drage koleginice i kolege,

Usled sistemskih problema i onog što nas iscrpljuje, demotiviše i vuče nazad, odlučile smo se da obeležimo mesec socijalnog rada kroz jednu slavljeničku radionicu „Socijalni rad je moja snaga“ koja će se održati u četvrtak 31.3.2021. od 18-20h preko Zoom-a. Cilj radionice je povezivanje sa našim vrednostima i snagama, kao i podsećanje na sve ono na šta smo ponosni i ponosne u svom radu – da zajendo proslavimo mart kao mesec socijalnog rada.

Zadatak: Ponesite na online radionicu nešto što vam je bitno i što će simbolično da predstavlja vašu snagu u poslu ili nešto što vas inspiriše da istrajete i/ili podseća da ste nekome promenili život na bolje (to može biti predmet, fotografija, razglednica, citat, pesma..). Važno je da odaberete nešto što biste voleli na verbalnom ili neverbalnom nivou da podelite sa grupom. Na radionici ćete imati prilike da prođete kroz mali vremenoplov i podsetite se vrednosti koje su vas pokrenule da se bavite socijalnim radom i razmenite sa grupom neku lepu uspomenu iz vaše prakse.

Za koga je radionica: za sve one pomagače koji bi želeli da proslave mesec socijalnog rada sa kolegama i koleginicama na kreativan način uz korišćenje psihodramskih tehnika i kojima je u redu da podele lične priče i osećanja u grupi.

Pravila grupe: dobronamernost (prema sebi i drugima) i poverljivost zbog deljenja ličnih sadržaja.

Dress code: Može biti slavljenički (sa šljokicama) ili opušten kako god se osećate prijatnije 😉

Voditeljke:
Ivana Seratlić, socijalna radnica, psihoterapijska savetnica
Gordana Marčetić-Radunović, socijalna radnica, psihoterapeutkinja

Link za prijavu: https://forms.gle/YiQChtLQoQBrKycu8

Kotizacija: 1000din

Podaci za uplatu:
Primalac: udruženje Sociativa, Dositejeva 9/3/7, 11080 Zemun
Broj računa: 205-127150-42
Svrha uplate: kotizacija za radionicu

Molimo Vas da potvrdu o uplati (sliku ili pdf) dostavite na naš mejl: office@sociativa.org.rs

Radujemo se da proslavimo zajedno mart mesec socijalnog rada!

Sociativa